Betine Mobil Giriş

Betine
Betine

Betine sitesine cep telefonu ve tabletler ile betine mobil giriş sistemi üzerinden ulaşabilirsiniz. Hangi markada ya da modelde veya hangi işletim sisteminde olduğu bir önem taşımayacaktır. Mobil versiyon şeklinde giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulama ya da diğer adı ile mobil program üzerinden siteye giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu yazıda her iki seçenek ile ilgili de sizlere gereken bilgiyi vereceğiz.

Betine Giriş Adresi

Mobil versiyonu ile cep ve tabletten siteye girmek istiyor olabilirsiniz. Bu durumda tercih edebileceğiniz seçeneklerden bir tanesini, betine giriş adresi meydana getirecektir. Bildiğiniz üzere, mobil versiyonu sisteminde, bu sitenin yeni ve güncel giriş adresini kullanmanız gerekmektedir. Site tespit edildiğinde, site kapatıldığında, erişim engelleme kararı ile birlikte, yeni ve güncel giriş adresi açıklandığında, bu adresi alacaksınız. Bu adres ile mobil versiyonu üzerinden, aşağıda belirtilen sistem ile giriş yapacaksınız.

Betine Yeni Adresini Kolayca Bulabilirsiniz

Mobil versiyonu ile siteye giriş yapmak istiyor iseniz, betine yeni adresini kolayca bulabilirsiniz. Üyelik işlemini yapmanız durumunda, e-posta, SMS gibi seçenekler üzerinden müşteri hizmetleri sizlere ulaşıp, yeni adresi bildirir. Üye olsanız, üye olmasanız ya da siteyi incelemek isteseniz bile, Twitter ya da YouTube, Facebook ya da Instagram veya Telegram gibi siteye ait resmi hesap ve uygulamalardan yeni giriş adresini kolayca elde etmeniz mümkün olacaktır. İsterseniz bu seçenekleri takip etmeyi ya da incelemeyi bir kenara bırakabilirsiniz. Sadece ve sadece, sizler ile buluşturmuş olduğumuz betine giriş linki ile de mobil versiyonu üzerinden siteye giriş işlemini yapabilirsiniz.

Betine Mobil Versiyonu İle Giriş

Önce, betine mobil versiyonu ile giriş hakkında sizlere bilgi verelim. Bu uygulamada ihtiyacınız olan, akıllı cihaz özelliğine sahip bir cep telefonu veya bir tablet ile birlikte, bir internet bağlantısı olacaktır. İnternet bağlantısı konusunda, GSM şirketlerinin internet hizmetini kullanabilirsiniz. Ortak alanlarda yer alan kablosuz internet bağlantısını, wi-fi internet bağlantısını kullanabilirsiniz. Yine aynı şekilde evinizde, işyerinizde ya da bulunduğunuz ortamda olan size ait kablosuz internet bağlantı özelliğini kullanabilirsiniz. Nasıl giriş yapacaksınız? Önce bu sitenin yeni ve güncel giriş adresini yukarıda bahsedilen seçeneklerden öğreneceksiniz. Daha sonra cep telefonlarınız kapalı ise, açık konuma getireceksiniz. Hemen internet bağlantısını kontrol edeceksiniz. İnternet bağlantısı kapalı ise yani pasif konumda bulunuyor ise, bunu da aktif konuma getireceksiniz. Cep telefonları üzerine internet sağlayıcılarını açacaksınız. İnternet sağlayıcılarını açıp, adres satırları bölümüne geleceksiniz. Bulmuş olduğunuz siteye ait yeni giriş adresini yazacaksınız. Sitenin mobil versiyon olarak tanımlanmış bir sistem ile açıldığını göreceksiniz. Cepten siteyi bilgisayar ile kullanıyormuş gibi, kullanmaya devam etmek istiyor olabilirsiniz. Aynı görüntüyü yakalamayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu durumda, mobil versiyonu ile siteyi açacaksınız. Siteyi en alt bölüme doğru indireceksiniz. Burada masa üstü sürüme geç şeklinde bir bölüm görecek ve seçim işlemini yapacaksınız.

Betine Mobil Program İle Giriş

Yukarıda, yeni giriş adresini bulmanız şeklinde bir zorunluluk bulunmaktadır. İsterseniz yeni giriş adresini takip etme ya da bulma işleminden kurtulabilirsiniz. Bunun karşılığı ise, betine mobil program ile giriş olacaktır. Mobil program Android mağazalarında ve iOS mağazalarında yayınlanmaktadır. Şirket tarafından dahil edilmiştir. Para ödemeden, satın alma gibi bir işlemini gerçekleştirmeden indireceksiniz. Önce ilgili mağazaya giriş işlemini yapacak, mağaza içi arama motorunu kullanacaksınız. Betine ismini yazacaksınız, programın varlığını tespit edeceksiniz. Hemen programı indirecek ve kurulum işlemini yapacaksınız. Bu işlemi yapmanız ile birlikte, bahse konu program cep telefonlarında yer alan uygulamalar bölümüne dahil edilecektir. Aynı zamanda yani eş zamanlı olacak şekilde, program cep telefonu ekranlarının ana sayfasına dahil edilecektir. Siteye program ile giriş yapmak için, sadece program ismi üzerinden ya da sembolü üzerinden tek bir defa tıklama işlemini yapacaksınız. Program açılacaktır. İlk defa program ile giriş işlemini yapıyor iseniz, kullanıcı adı ve şifre bilgisini gireceksiniz. Beni hatırla yazısının yan tarafındaki kutuyu işaretleyeceksiniz. Hesabınıza, kullanıcı adı ve şifre bilgisi ile giriş yapacaksınız. Sitenin hizmetlerini kullanacaksınız. Siteden çıkmak istediğinizde, sadece programı kapatacaksınız. Yeniden program ile betine giriş işlemini yapmak istediğinizde, bu defa sadece, program üzerinden seçim işlemini yapacaksınız. Beni hatırla özelliğini kullandığınız için, yeniden kullanıcı adı ve yeniden şifre girmeden, program aracılığı ile hesaba eriştiğinizi göreceksiniz.

Betine Mobil Ücretsizdir

Gerek kullanımı, gerek program indirme ve kurma açısından, betine mobil ücretsizdir. İşletim sistemi mağazalarından, program satın alma işlemini yapmayacaksınız. Cepten betine giriş işlemi yaptığınız için, cep telefonu faturalarının ya da internet bağlantı paketinin değişmesi, yükselmesi, kota dolması gibi ekstra bir durum söz konusu olmayacaktır. Sıradan bir internet sitesini kullanıyormuşsunuz gibi ücretlendirme devam edecektir.

Betine Mobil Hizmetler

Kısaca betine mobil giriş işlemi ile birlikte, alabileceğiniz betine mobil hizmetler hakkında da bilgi verelim. Bütün bahis seçeneklerini kullanabilirsiniz. Bütün oyun seçeneklerini kullanabilirsiniz. Hesap açabilir, üyelik işlemini yapabilirsiniz. Para yatırma işlemini yapabilirsiniz. Para çekme işlemini yapabilirsiniz. Canlı destek ile görüşebilirsiniz. Siteyi inceleyebilir, genel şart ve kuralları okuyabilirsiniz. Promosyon alabilirsiniz. Promosyon çevrim işlemini yapabilirsiniz. Site içerisinde kullanmak zorunda olduğunuz hesaplar arası transfer işlemini, mobil hizmetler kapsamında gerçekleştirebilirsiniz. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*